منظور از سیم کارت دائمی چیست؟

یکی از متداول ترین روش های اشتراک تلفن همراه استفاده از سیم کارت دائمی یا Post Paid می باشد.در این روش مشترک اقدام به ایجاد ازتباط نموده و از انواع خدمات تلفن همراه تا میزان سقف تایین شده نسبت به مبلغ خریداری شده سیم کارت استفاده می نماید و هزینه های مربوطه را طی دوره های ماهانه پرداخت می کند.البته با پیشرفت در این زمینه مشترک قبض خود را میتواند با روش های بسیاری مثل مراجعه به سایت اپراتور مربوطه یا با کدهای مختص آن قبض خود را در هر زمان دریافت کند.

علاوه بر این قبض های مشترکین هر دوماه یکبار به آدرس پستی آنها ارسال میگردد.لازم به ذکر است کیفیت سرویس دهی به مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری در سراسر کشور یکسان بوده و هیچ تفاوتی در کیفیت دریافت سرویس و قابلیت آنتن دهی وجود ندارد.

انواع سیم کارت دائمی:

سیم کارت های دائمی به دو دسته تقسم بندی میشوند:

 

سیم کارت دائمی با تضمین:

این سیم کارت دارای تضمین اولیه بوده  که مشترک تا سقف 80% از میزان ارزش سیم کارت دائمی امکان مکالمه دارد و صورت حساب مربوط به آن در پایان هر دوره برای مشترک صادر میگردد.

سیم کارت دائمی بدون تضمین:

این خطوط فاقد تضمین میباشد اما مانند سیم کارت های دائمی با تضمین در پایان هر دوره برای مشترکین صورتحساب صادر می گردد.سقف مکالمه این سیم کارت ها محدود است که می توانند با افزایش بستانکاری هم مبلغ ودیعه خود را افزایش دهند و هم از رومینگ بین الملل برخودار شوند. می توانید با مراجعه به وبسایت همراه اول www.mci.ir اطلاعات مربوط به این سیم کارت ها را دریافت کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها